top of page

Mirë se vini! Faleminderit që u bashkuat me mua në këtë udhëtim për të eksploruar fletët e punës transformuese nga libri im, "Ndarja me toksicitetin". Pozitiviteti dërrmues dhe reagimet rreth librit kanë qenë vërtet frymëzues. Çdo koment dhe çdo rishikim përforcon ndikimin e thellë që libri ka pasur te lexuesit e tij

,

Tani, jam i ngazëllyer t'ju ofroj një paraqitje të shkurtër të zemrës së "Breaking Up with Toxicity" përmes disa fletëve të punës që provokojnë mendime. Këto burime nuk janë thjesht shtesa të librit; ato janë mjete për rritjen dhe fuqizimin personal. Pavarësisht nëse i keni hyrë tashmë faqeve të librit ose po mendoni ta bëni atë pjesë të udhëtimit tuaj, këto fletë pune ofrojnë një mënyrë të prekshme për t'u përfshirë me përmbajtjen në një nivel më të thellë.

,

Për ata që ende nuk e kanë përjetuar librin, këto fletë pune ofrojnë një një vështrim të vogël në fuqinë e tij transformuese. Ato janë një shije e udhëzimeve të hollësishme dhe këshillave praktike që presin në faqet e saj. Dhe për ata që e kanë përqafuar tashmë librin, këto fletë pune shërbejnë si shoqërues të vlefshëm, duke përmirësuar dhe përforcuar mësimet e nxjerra.

,

Ju ftoj t'i eksploroni këto fletë pune, të zhyteni në mençurinë e tyre dhe t'i ndani ato me këdo që besoni se mund të përfitojë. Së bashku, le të çlirohemi nga toksiciteti dhe të përqafojmë një jetë të mbushur me pozitivitet, rritje dhe vetë-zbulim. Dhe nëse i shihni këto burime të vlefshme, ju inkurajoj të merrni parasysh shtimin e "Breaking Up with Toxicity" në bibliotekën tuaj. Është më shumë se thjesht një libër; është një rrugë drejt një të ardhmeje më të ndritshme dhe më të shëndetshme.

,

Faleminderit për interesimin tuaj dhe mund t'ju frymëzojnë dhe fuqizojnë këto fletë pune në udhëtimin tuaj të vetë-përmirësimit dhe transformimit personal.

Fletët e punës së sfidave

$0.00Price
Sales Tax Included
    bottom of page